0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Mister Cash

 Wat is Mistercash?
Mister Cash is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse webwinkels door online betalingen mee te verrichten. Je kunt dan middels het nummer van de kaart en de vervaldatum een online betaling met Mistercash doen. 

Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met IDEAL in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld op te nemen uit een geld automaat.

Veiligheid Mister Cash
Mistercash is een zeer veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Voor Belgische inwoners is het een zeer prettig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via een betaalpagina van een online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken. De gegevens worden via SSL servers versleuteld en zijn derhalve niet te onderscheppen door fraudeurs of andere kwaadwillende. In tegenstelling tot bij betalen met een credit card wordt ook nog eens een login en paswoord van je online bank vereist. Dit maakt Mistercash extra veilig en betrouwbaar. Je kunt dus zonder enige zorgen een online betaling doen met Mistercash.

Wie kan Mistercash gebruiken?
Inwoners van België die beschikken over internet bankieren van een bank die is aangesloten bij het Mistercash netwerk. De volgende Belgische banken zijn aangesloten bij het Mistercash netwerk:

§  KBC
§  Dexia Bank
§  Fortis Bank
§  FINTRO
§  AXA Bank
§  CBC
§  ING Bank
§  VDK Spaarbank


PC Banking met Mister Cash
Wanneer je een rekening hebt bij één van deze banken en je hebt dan ook nog eens pc banking dan is het mogelijk bij vele online aanbieders met Mistercash te betalen. Je kunt dan veilig en snel een online betaling doen. De aanbieder op internet moet dan wel Mistercash bij zijn betaal mogelijkheden aanbieden. Dit aantal groeit nog steeds en het zijn er inmiddels al zeer veel. Let hiervoor op het Mistercash logo in het betaalsysteem van de betreffende aanbieder waar je iets wilt kopen of waar je geld wilt storten. Je betalingen of stortingen zijn binnen een aantal seconden verricht. Je hoeft je dus niet nog eens ergens anders aan te melden of een rekening aan maken want het gaat bij Mistercash allemaal via het betaalsysteem van je eigen bank.
 
Onze webwinkels:


Zilveren Sieraden

Nieuwsbrief

Schrijf je in en mis niets van onze exclusieve kortingsacties, informatie en tips!

Aanmelden

Onze service

  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Gratis cadeau verpakking
  • Voor 16.30 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis retourneren & ruilen

Contactgegevens

3495 klanten geven www.zilverenhangers.nl een gemiddelde beoordeling van een 9.1