0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Garantie

Garantie

Indien het product een gebrek vertoont dat niet zichtbaar was op het moment van aankoop, dan moet u dit, binnen 2 maanden na ontdekking hiervan, mededelen aan Zilverenhangers.nl. Indien, naar het oordeel van Zilverenhangers.nl, het product inderdaad gebreken vertoont (die niet te wijten zijn aan normale slijtage, verkeerd gebruik en/of het niet verrichten van onderhoud), dan zal Zilverenhangers.nl het product herstellen of vervangen binnen een door Zilverenhangers.nl aan te geven redelijke termijn. Tijdens deze reparatie heeft u geen recht op een vervangend product, dan wel enige vorm van vergoeding. Indien, naar het oordeel van Zilverenhangers.nl, herstel niet mogelijk is, dan wel dit niet van Zilverenhangers.nl verwacht kan worden gezien de kosten van dit herstel, zal Zilverenhangers.nl u een vergelijkend vervangend product aanbieden. Is dit niet mogelijk, dan zal Zilverenhangers.nl u het aankoopbedrag teruggeven. 

Als u zich niet houdt aan de door Zilverenhangers.nl en de fabrikant gegeven instructies, of als u het product op een verkeerde manier heeft gebruikt dan wel geen onderhoud aan het product heeft verricht, dan heeft u geen recht op enige vorm van herstel, vervanging of vergoeding. Ook vervalt de mogelijkheid zich op enige vorm van garantie te beroepen indien het product is bewerkt. Onder verkeerd gebruik valt ook het niet afdoen van sieraden voorafgaand aan het slapen gaan.

Op sieraden wordt één jaar fabrieksgarantie verleend vanaf de aankoopdatum. De fabrieksgarantie op horloges is 12 maanden vanaf de aankoopdatum. 

Schade aan de volgende horlogeonderdelen: het glas, de band, de kroon en de batterij vallen buiten de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Onze webwinkels:


Zilveren Sieraden

Nieuwsbrief

Schrijf je in en mis niets van onze exclusieve kortingsacties, informatie en tips!

Aanmelden

Onze service

  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Gratis cadeau verpakking
  • Voor 16.30 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis retourneren & ruilen

Contactgegevens

3495 klanten geven www.zilverenhangers.nl een gemiddelde beoordeling van een 9.1